Wednesday, July 3, 2013

Φιλοι πεζοπορίας - Ορειβασίας Παργας.....Εξόρμηση για το ετήσιο μαζεμα τσαγιού 10/7/13

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου οι φίλοι Πεζοπορίας - Ορειβασίας Πάργας, θα οργανώσουν εξόρμηση στα όρη Παραμυθιάς (Γκορύλα) για το πατροπαράδοτο μάζεμα τσαγιού. Η διαδρομή μας θα ξεκινήσει απο τον αρχαιολογικό χώρο της Ελαίας (Βέλλιανη) και μέσα απο καλά διατηρημένο και όμορφο μονοπάτι θ' ανεβούμε έπειτα απο 1 μιση ώρα περιπου στο διάσσελο του Σταυρού (1205 μ), επειτα θα κινηθούμε αριστερά στη βραχώδη πλαγιά, οπου και θα μαζέψουμε τσάι. Επειδη ο ηλιος και η ζέστη θα μας κάνουν αρκετή παρέα τις περισοτερες ώρες, η πορεία μας θα ξεκινήσει αρκετά νωρίς (5 μιση το αργοτερο).
 
 
 
 
Εξοπλισμος που θα χρειαστει είναι: Σακίδιο, μποτάκια, Καπέλο, Αντιλιακό, ξηρά τροφη, Αρκετο νερό (τουλαχιστον 2 μπουκάλια), επιπλεον ρούχα για τυχόν αλλαγη, υπομονη και καλη διάθεση....
 
Διαδρομή: Βέλλιανη - Σταυρός (1205 μ)
 
Βαθμός δυσκολίας:  Α+
 
Ωρες πορειας: 4 (αφορα μόνο τις ώρες που απαιτειται περπατημα, να παμε και να γυρισουμε...ο συνολικός χρονος της εξορμησης αν προσθεσουμε και τις ωρες που θα μαζευουμε τσάι, θα είναι περισοτερος)
 
Ωρα αναχώρησης απο Παργα: 5 και μιση το αργότερο. Συναντηση όλων πισω απ το σουπερ Μαρκετ του Γκίνη, στο σταθμο του Κτελ.
 
Καλο είναι οσοι επιθυμούν να συμετάσχουν στην εξόρμηση,  να επικοινωνήσουν μαζι μου το αργοτερο έως το μεσημέρι της Τριτης  9 / 7 /13....κιν 6974648930

No comments:

Post a Comment